دکتر مسلم شریفی، رئیس مرکز سیاستگذاری سلامت استان از برگزاری شصت و سومین جلسه ستاد دانشگاهی مقابله با کووید 19 در دانشگاه علوم پزشکی استان خبر داد.
دکتر مسلم شریفی، رئیس مرکز سیاستگذاری سلامت استان از برگزاری شصت و سومین جلسه ستاد دانشگاهی مقابله با کووید 19 در دانشگاه علوم پزشکی استان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی مرکز سیاستگذاری سلامت استان، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان بیان داشت: خیز جدید همه گیری کووید 19 در کشور و استان در حال پیشتازی است و اقدام به واکسیناسیون مهمترین و بهترین سلاح مقابله با این بیماری است.
دکتر محمد غلام نژاد، با بیان این مطلب که ما واکسن می زنیم که نمیریم نه اینکه کرونا نگیریم، تصریح کرد: برخلاف تصور برخی از افراد، واکسیناسیون مانع از ابتلا به کرونا نمی گردد، بلکه عوارض ناشی از بیماری را در صورت ابتلا، بشدت کاهش داده و جلوی مرگ را می گیرد و در نهایت مرگ و میر ناشی از کووید ۱۹ را کاهش می دهد؛ بنابراین تشویق و ترغیب مردم به تکمیل روند واکسیناسیون در زمان کنونی، بهترین سلاح مبارزه با اپیدمی کووید ۱۹ است.
رئیس ستاد دانشگاهی مقابله با کرونا، اضافه کرد: ویروس کووید ۱۹ خود را با محیط تطبیق می دهد و همانند ویروس آنفولانزا، این ویروس هم، به این زودی ها از بین رفتنی نیست و مهمترین مشکل در مقابله با آن عادی انگاری مردم و شرکت در تجمعات است که می طلبد همچنان شیوهنامه های بهداشتی را جدی گرفته و از شرکت در دورهمی ها دوری کنیم.
رئیس مرکز سیاستگذاری سلامت استان نیز، با اشاره به تعطیلی ۸۰ روزه در مقابله با بیماری کرونا، خاطرنشان کرد: بازگشت به ریل مبارزه با کووید 19 اگرچه خوشایند نیست، اما یک وظیفه است و امیدواریم در نهایت ختم به خیر شده و بتوانیم در تأمین و حفظ سلامت مردم موفق باشیم.
دکتر مسلم شریفی، افزود: در گذشته ثابت کردیم که توان مقابله با بیماری را داریم و مصداق آن هم اندک بودن مرگ و میر های ناشی از این بیماری به نسبت مقایسه با مرگ میر کشوری است.
دبیر ستاد دانشگاهی مقابله با کرونا، ابراز داشت: شیوه نامه ها بشدت کمرنگ شده، و رعایت آنها در خانواده ها و ادارات و اجتماع رو به کاستی نهاده؛ با این وجود، کادر بهداشت و درمان باید همه توان و ظرفیت خود را به کار گرفته و وظایف خود از جمله: نمونه گیری فعال، شناسایی مبتلایان و مراقبت از بیماران را به نحو احسن انجام دهند.
معاون درمان دانشگاه با اشاره به اهمیت نیروی انسانی، خاطر نشان کرد: نیروی انسانی ما مهمترین رکن کار حوزه درمان است؛ به همین دلیل واکسیناسیون پرسنل بایست انجام گیرد تا در آینده با کمبود نیرو مواجه نشویم.
دکتر محمود شهامت، اظهار داشت: ضروری است بیمارستانها در انتخاب و مدیریت تخت ها، تأمین اکسیژن، مواد مصرفی و سایر تجهیزات برای یک ماه برنامه ریزی مناسب را انجام داده و در این زمینه ما حمایت های لازم را خواهیم داشت.
وی، اضافه کرد: بعد از فعال شدن ۷۵ درصد تختهای بیمارستان های معین کرونا، دیگر بیمارستانها نیز بایست آمادگی لازم را برای پذیرش بیماران کرونایی داشته باشند.
مهندس عوض زاده، مسئول مبارزه با بیماریهای معاونت بهداشتی نیز، گفت: در دو هفته اخیر وارد خیز جدید بیماری شدیم که بصورت تصاعدی در حال افزایش است، به گونه ای که از ۲ مورد مبتلا در هفته دوم تیرماه به ۲۶ و ۱۲۰ مبتلا در هفته های اخیر رسیدیم.
در پایان مواردی هم به تصویب رسید که، برگزاری جلسات ستاد دانشگاهی کرونا ساعت ۱۱ یکشنبه هر هفته با حضور مدیران و معاونین بهداشتی شبکههای بهداشت و درمان، رؤسای بیمارستان ها، و سایر اعضای ثابت ستاد دانشگاهی در یاسوج، از جمله مهمترین مورد بشمار میرود.
به گزارش وبدا این جلسه با حضور دکتر محمد غلام نژاد سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان و رئیس ستاد دانشگاههی مقابله با کووید 19، دکتر مسلم شریفی رئیس مرکز سیاستگذاری سلامت استان و دبیر ستاد دانشگاهی مقابله با کووید 19، دکتر محمود شهامت معاون درمان دانشگاه و کارشناسان مرکز ساستگذاری سلامت استان در سالن آفتابگردان دانشگاه و حضور ویدئو کنفراسی مدیران شبکه های بهداشت و درمان، رؤسای بیمارستان های استان و سایر اعضای ستاد دانشگاهی استان برگزار و در مورد خیز جدید بیماری در کشور و استان و چالشها و راهکار های مقابله با آن به گفتگو پرداختند.





